Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Otvorena vrata u Bukovcu

Dom zdravlja ''Novi Sad'' sutra nastavlja kampanju ''Otvorena vrata'' u prostorijama Mesne zajednice Bukovac u Karađorđevoj 76.

Više cene ne disciplinuju vozače

Znatno više cene uklanjanja nepropisno parkiranih vozila, koje se primenjuju već četvrtu nedelju, nisu značajnije naterale vozače da automobile u većoj meri parkiraju na mestima dozvoljenim za to.

Naprednjaci traže vraćanje mandata

Jedanaest odbornika Srpske napredne stranke podnelo je zahtev za vraćanje mandata u Skupštini grada Novog Sada, na osnovu Odluke Ustavnog suda Srbije od 21. aprila.

Deo Kamenice sutra bez struje

U Sremskoj Kamenici veći broj ulica neće imati struje, kao i u Novom Sadu, Petrovaradinu i Sremskim Karlovcima, u četvrtak, 27. maja.

Radi novi virtuelni matičar

Građanima  koji podnose zahtev za izvode iz matičnih knjiga i uverenja o državljanstvu putem Interneta dostupna je nova aplikacija virtuelnog matičara, na sajtu grada, na adresi www.novisad.rs/maticar.

Uspešni đaci Mašinske škole

Učenici Srednje mašinske škole na nedavno završenim pokrajinskim i republičkim takmičenjima osvojili su dve zlatne, jednu srebrnu i dve bronzane medalje u konkurenciji 114 srednjih mašinskih škola u Republici Srbiji.